lördag 22 december 2012

the form-awards

På begäran:
AWARDS

Årets ”behind the scenes”.
För ett enastående arbete med att få till den putsade ytan och den tjusiga fasaden, trots ett ständigt närvarande kaos, stökiga medarbetare och allt för lite tid. Med änglars tålamod har dessa två städat och vikt, torkat och putsat, tänt ljus och arrangerat en mycket trivsam miljö för oss alla att verka i. Gratulerar; Tove & Kajsa!

Bästa stunt
Till en som gör alla sina moves själv och efter en gapflabbsframkallande praktvurpa och en kraftigt vrickad fot, ändå hoppade vidare och genomförde ett helt boxpass, innan den fotbollsstora vristen fick omvårdnad. Grattis Niki!

Årets Greta Garbo
Med största möjliga integritet har hon ändå smugit sig in på form och det med lavin-effekt. Sedan hennes tillträde är det numera ordning och reda som råder. Grattis Mira. 

Bästa överraskning
Med obetalbar min kom hon inrusande i en redan fullsatt spinsal, med andan i halsen och musiken och skorna i högsta hugg, bara för att inse att instruktören, den andra, redan var där. Nästa morgonpass var alla där utom instruktören - hon själv. Den tredje morgonen fann hon sig helt ensam så när som på en virrpanna till utanför ett julstängt form. Hon är det mest välkomnande spinninginstruktören OCH årets virrpanna; grattis Jenny!

Bästa kostym:
En sanslöst prestation att med sina dryga 150 cm bära upp en hel brandmannastass skapad för en 100-kilos man i sin bästa dagar. Grattis till vår egna spinning-smurf Agneta!

Årets klippa
Ovsviklig som Kalle Anka på Julen eller svettattacker på ett Gunnarpass. Den som ställer upp i alla lägen och upprätthåller devisen hellre vilket pass som helst än ett inställt pass. Dessutom med en pålitlig, mycket hög kvalitet och vämer och omtanke i upplägg. Grattis Jacobina!

Bästa testosteron-höjare
Med rakbladsvass blick, svällande muskler och ett skarpt intellekt kom han in och höjde ribban för mjölksyratålighet. Aldrig tidigare har salens alla kvardratcentimetrar nyttjas så till sin fullo. Han spränger inte bara gränser utan snart även väggarna i spegelsalen. Grattis Christoffer. 

Årets barnrumpa
Hon skakar rumpa hela bygdens hopp och framtid. Hon har en ökande skara anhängare till sina omåttligt populära danskurser. Vem vet, kanske är det hon som sätter Knivsta på kartan genom att farma upp framtidens dansare och artister. In the name of form, vilket vi tackar för. Grattis Minna 

Årets stjärnskott
Från ingenstans dök han upp och gjorde sig sedd och uppmärksammad på gymmet genom sin helt galna träning. På endast några veckor han han gjort sig själv till en enormt uppskattad och gränstänjande instruktör, som utmanar våra medlemmar på alla håll och kanter. Årets stjärnskott är Patrik!

Årets materialare
För att med kraft och glatt hömör därtill tagit sig an de bortglömda, vanskötta och totalt nersvettade cyklarna, bänkarna och maskinerna på ett sätt som ingen varken förr eller tidigare lyckats med eller ens försökt. Årets matrialare är Jonny Berger. 

Årets killer
Under endast ett enda pass lyckade hon få sin deltagare att fullständigt tappa konceptet; en näsblod och två svimningar. Det är till att kunna driva sina deltagare för att lyckas med motsvarande. Grattis Christine. 

Bästa biroll
För osviklig talang som side-kick och med förmåga att ta alla bollar; höga & låga, skruvade och hårda. Alltid finns hon där med ett leende och ett glatt humör; ibland med specilla kommertarer som både förvånar och underhåller. Grattis Ylva. 

Bästa manliga huvudroll
Det råder ingen tvekan om att detta namn gått från att vara ett namn till att vara ett begrepp. Han går sin egen väg och många är de som vill följa. Några av de saker han predikar är sant, några blir påhittade i stundens hetta. Improviserade. Det spelar ingen roll. Med hull och hur vill alla vara som allas vår svett-gurka, Gunnar. 

Bästa specialeffekter
För att med obekanta medel gått från nyförlöst till suuuuper-mega-jätte-fit på alla plan, går priset för bästa specialeffekter till Hanna. 

Bästa biroll till forms naprapater
Med sin intuitiva känsla för kroppens anatomi har hon bistått forms naprapater dels med avlastning, dels med hands-on-therapy av högsta kvalitet. Grattis Emma

Årets nytänk
Efter alla dessa år kommer vi nu kunna erbjuda fasta pass ute i väder, av allra högsta standard. För sina nyvunna kunskaper inom PT-världen erhåller hon detta pris, grattis Carin.