söndag 13 februari 2011

EAT PRAY LOVE mm

Helgen har flugit förbi fort så fort igen.
Fredagen gav både Spice- lunch med världens bästa S OCH middag hos K & B. Med alla våra barn med; sex stycken sammanlagt. Och sköldpaddan Gucci som gjorde simhopp i sin lilla bassäng, hahaha.... Supermysigt och gott som alltid. Ska vi ta och flytta ihop kanske? Eller bara göra den där resan...

Lördagen försvann i nafs. Två bra styrkepass fick ändå plats, på form så klart. Skönt att träna själv ibland, i lugn och ro. Hinna stretcha ordentligt efteråt.

Knivsta Arena anordnade "Skridsko-disko" bakom badhuset i lördags. Trevligt! Vi och en massa andra barn och vuxna var där och poppade, i strålande solsken på blank och fin is. Sen en långprommis på det.

Jag VILL tycka om melodifestivalen, jag vill verkligen det. Men det börjar bli svårt nu.... Jag kollar ju på Thomas som är husdansare där och han är grym. Men stackars! Att dansa matador-dans bredvid Babsan i chockrosa glitterbyxor med svart spets i rumpan KAN inte vara kul...

Sen "Eat, pray, love" med Julia Roberts och Tuva Novotny med fler. Riktigt bra feelgood-film som får en att vilja åka på "soul-search" jorden runt. Och att åka till Neapel och äta pizza.



Idag har vi haft lång-spin 2,5 timmar för sub-10 gruppen och några fler som kände sig lockade av ett riktigt tufft, långt & bra pass med maxad cykelkänsla. Gunnar och Niki ledde passet. 
Efteråt bjöds det på nybryggt kaffe och minisemlor. 

Jag var med på Hannas step. Jag och trettio till. Skön känsla och utmanande koreografi. 
Helt perfekt på en Söndag eftermiddag. Hanna är en stjärna, fast det visst ni ju redan ;)

Nu laddar vi för en ny vecka. 
I morgon är det alla hjärtans. 
Vad skulle man kunna hitta på för kul då....?