tisdag 6 november 2012

Chokladfrukost RAW

Inspirerad och uppdaterad från vår Köpenhamn-tripp, 
kör vi nu på rawfood-gröt och färskpressad juice med mkt ingefära i
till frukost. 

Till jucien behöver man en råsaftcentrifug; en fin investering
för tillverkning av ett oändligt antal färskpressade drycker. 
Bara fantasin sätter stopp. 

Till gröten tar man 2 msk ekologiska chia-frön och rör ut med 1 dl vatten. 
Låt stå i 10 minuter, rör om igen och låt stå igen i 10 minuter. 
Sen tillsätter man 2 msk ekologiska hampafrön,
1 msk raw cacaopulver och 1 dl tinade, ekologiska hallon. 
Rör ihop all sammans  - klart för att äta. 

MÄNGDER av vitaminer och mineraler, protein och fibrer. 
Finemang!

Funkar så klart fint som mellanmål med,
lätt att röra ihop tex på jobbet. PS; gröten mår bara bra av att stå
längre, går fint att röra ihop tex kvällen innan.